Vllaznit Ultras

Tifozët shkodran

Stadiumi "Loro Boriç" është shtëpia e tifozëve më të zjartë në Shqipëri. Tifozët shkodran njihen për mbështjetjen e zjarrtë që i kanë bërë dhe i bëjnë ekipit të tyre Vllaznia. Në stadiumin "Loro Boriçi" është krijuar tifo grupi i parë shqiptar Vllaznit Ultras.

Vllaznit Ultras janë themeluar me 19 dhjetor 2005.

Vllaznit Ultras në Facebook Bëhu pjesë e Vllaznit Ultras


Bashkohu me Vllaznit Ultras