Në prezencën e zyrtarëve të klubeve të Kategorisë së parë u hodh sot në ambjentet e FSHF, shorti për kampionatin kombëtar të Kategorisë së Parë, për sezonin 2018-2019, për Grupet A dhe B. Shefi i Sektorit të garave në FSHF, Lysien Nurishmi realizoi edhe procedurën e hedhjes së shortit, ku secili prej përfaqësuesve të klubeve tërhoqi goglat që korrespondonin në numrin përkatës, si për ekipet e grupit A, ashtu edhe për ato në grupin B.

Vllaznia do ta filloje aventuren e saj ne kategorine e pare kunder Korabit ne Shkoder, ndeshje qe do te luhet me date 9 shtator ne oren 16:00.
Tranjeri Lika ka 1 jave qe ka filluar punen me skuadren dhe vazhdon me zgjedhjen e ekipit qe do te perfaqesojne Vllaznine per sezonin e ri futbollistik.   

Komentet