“Nuk duhet të vahdojmë kështu, sepse ne po luajmë futboll vetëm në fushën e lojës dhe do ta kemi të vështirë. Duke parë ndeshjet e Vllaznisë gjatë gjithë sezonit, ka shumë episode të dyshimta kundër nesh dhe duket sikur arbitrat janë gati të fishkëllejnë në çdo rast kundër nesh.”

“Në pjesën e parë luajtëm më mirë, por kemi vështirësi si në lojën me top, ashtu edhe me top. Kemi pasur edhe disa momente të mira, por ka munguar pasimi i fundit. Në pjesën e dytë ekipi u tërhoq më shumë sesa duhej dhe në këtë mënyrë u krijua distancë e madhe mes mesfushës e sulmit. Partizani ushtroi shumë presion, por duke parë si shkoi ndeshja, mendoj se e meritonim një pikë.”

Komentet