Përpos kësaj, edhe ndryshimi i orarit, nga 17:00, kur janë zhvilluar ndeshjet e fundit, në 14:00, konsiderohet i favorshëm, sepse në darkë temperaturat janë më të ulëta dhe kjo i pengon tifozët të jenë në stadium. Lajmin se këtë herë do të ketë më shumë tifozë e konfirmon më së miri fakti që vetëm grupimi “Vllaznit Ultras” ka porositur 200 bileta. Përpos këtij grupimi, edhe të tjerë kanë shprehur dëshirën ta mbështesin skuadrën këtë here. Një fitore do të ishte ogur i mirë para ndeshjes tjetër, që do të luhet në “Loro Boriçi”, ndaj Tiranës, e cila pritet me një interes të madh nga tifozët shkodranë.

 

Komentet