Jane bere publike çmimet e biletave pe ndeshjen e pare te Vllaznise per sezonin 2016-17. Ndeshja luhet diten e enjte ne oren 19:00 ne stadiumin e rikonstruktuar Loro Boriçi kunder ekipit te Kukesit. Ndeshja ishte menduar qe te luhej te merkuren po ne oren 19:00, por per shkak te ndeshjes Shqiperi - Maqedoni ajo eshte shtyre per te enjten.
Vllaznia dhe tifozet e saj kete sezon do te jene ne nje impiant shume me komod dhe me standarte europiane.
Cmimet e biletave sipas sektoreve jane:

  • Tribuna VIP:  1.000 leke
  • Tribuna A : 500 leke
  • Tribuna B : 500 leke
  • Tribuna D1,D2,D3,D4 : 400 leke
  • Tribuna C1,C5,E1,E5 : 300 leke
  • Tribuna C2,C3,C4 : 200 leke
  • Tribuna E1,E2,E3 : 200 leke

Biletat mund te blehen prane biletarise qe ndodhet ne stadiumin Loro Boriçi.

Komentet